Ieftin Confortabil pentru femei Chiloți Bellissima Midi slip 025

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Comoditate
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 7.4/10

Bellissima Midi Slip este una dintre acele piese de lenjerie intimă multifuncțională pe care o poți folosi atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru activități sportive. Datorită designului lor suficient de flexibil și respirabil, nu împiedică mișcarea și vă permit să desfășurați toate activitățile care vă plac atât de mult. Cu toate acestea, sunt la fel de potriviți și sub rochii formale și mulate, deoarece strâng ușor partea inferioară a abdomenului și îmbunătățesc proporțiile corpului.

Chiloți Bellissima se disting printr-o croială mai înaltă, terminată cu o margine elastică. Acest lucru facilitează adaptarea la figura și la mișcarea curentă. În plus, marginea elastică menține chiloții la locul lor și nu îi lasă să alunece. Per total, acești chiloți vor deveni cu siguranță piesa ta preferată.

Raportul echilibrat de materiale face ca modelul să fie foarte respirabil și moale la atingere. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confortul dumneavoastră. Abia vei simți chiloții pe corp și îți va plăcea să îi porți mereu. Prețul scăzut este, de asemenea, un mare avantaj.

Material

  • 89% poliamidă, 8% elastan, 3% bumbac

Preț la momentul revizuirii: 25 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Ieftin Confortabil pentru femei Chiloți Bellissima Midi slip 025.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Chiloți de bumbac cu talie joasă la șold

Chiloți de bumbac cu talie joasă la șold

» Următorul Chiloți delicioși cu efect de strângere din tul brodat

Chiloți delicioși cu efect de strângere din tul brodat