Chiloți cu talie înaltă

Chiloți boxeri cu picioare din dantelă

Nimic nu este mai jenant decât să dezvălui chiloții sub haine! Marginile tăiate ale chiloților în coapse, fese și șolduri nu numai că nu sunt confortabile, dar nu sunt nici frumoase. Acestea pot strica o întreagă ținută într-o clipă și pot face ziua mizerabilă. Din fericire, puteți evita acest lucru cu acești boxeri.

Chiloți de culoare superioară cu inserții de dantelă

Acești chiloți super maxi sunt foarte feminini datorită detaliilor din dantelă. Flexibil, care păstrează forma. Talie și picioare elastice pentru un confort adaptat. Între picioare căptușite cu bumbac. Set de 3. Se poate spăla la 40 °C.

Chiloți maxi moderni și confortabili din bumbac, în pachet de 3 bucăți

Set de 3 bucăți de chiloți maxi clasici din bumbac elastic. Talia și picioarele au o bandă elastică în talie, iar între picioare este căptușită cu bumbac. Cele colorate pot fi spălate la mașină la 60 °C, iar cele albe la 90 °C.

Preț la momentul revizuirii: 48 Lei

Chiloți de lux cu talie înaltă într-un pachet convenabil de 2 bucăți

Nimic nu se compară cu piesele practice. Nimic nu se compară cu hainele confortabile. Acest lucru este valabil și pentru lenjeria de corp. Te face să te simți confortabil toată ziua. Și dacă, de asemenea, uimește cu efectul și ambalajul său convenabil? Chiloți pe care toată lumea îi va aprecia, din mai multe motive. Chiloții cu talie înaltă, într-un pachet convenabil de 2 bucăți, vă vor mulțumi și pe dvs. și portofelul.

Preț la momentul revizuirii: 65,80 Lei

Chiloți maxi confortabili, cu un design atractiv, realizați din material reciclat

Slipii cu inserție subtilă de dantelă și imprimeu, cu o potrivire confortabilă și aerodinamică, oferă confort pe tot parcursul zilei. Acestea sunt fabricate din material de înaltă calitate și plăcut.

Preț la momentul revizuirii: 34,90 Lei

Chiloți cu creștere înaltă, cu model floral modern și modelare eficientă

Chiloți modelatori cu talie înaltă, cu un model floral modern, impresionează prin design și funcționalitate. Vă veți simți și veți arăta bine în acești chiloți eleganți. Datorită unei prelucrări speciale, acestea aderă la piele și modelează ușor zona burții. Sutienul este fabricat din bumbac moale.

Preț la momentul revizuirii: 46 Lei

Chiloți moderni cu talie înaltă din bumbac – 4 buc.

Îți place lenjeria intimă confortabilă? Îți place să faci cumpărături la chilipiruri? Doriți sau aveți nevoie să vă reînnoiți garderoba? Doriți să obțineți lenjerie intimă de calitate care să vă asigure confort pe tot parcursul zilei? Atunci îi aveți aici. Chiloți franțuzești confortabili cu talie înaltă, cu un imprimeu modern, vor fi apreciați de fiecare fată și femeie în garderoba ei. Acestea sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent de vârstă și de tipul de corp.

Preț la momentul revizuirii: 71 Lei

Chiloți cu șnur pentru femei, negru Calvin Klein

Îți plac lucrurile confortabile și moderne? Preferați piese de marcă de calitate, care să reziste mulți ani și să vă garanteze satisfacția? Îți place să cumperi ambalaje la preț de chilipir? Atunci acești chiloți frumoși te așteaptă. Și pentru că sunt atât de confortabile, interesante, ele sunt oferite imediat într-un set de 2 bucăți. Răsfățați-vă cu calitate. O investiție care vă va răsplăti de multe ori. Chiloți pe care îi veți iubi la prima vedere.

Preț la momentul revizuirii: 159 Lei

Chiloți moderni cu talie înaltă, în pachet de 2 bucăți

Nimic nu se compară cu o piesă de lenjerie de calitate. Și ce zici de cele care sunt la modă, atemporale și nu numai că oferă confort, dar le vei aprecia pentru efectul lor. O piesă indispensabilă și apreciată sunt chiloții cu talie înaltă. O piesă grozavă care va mulțumi pe toată lumea, indiferent de vârstă, figură. Încercați-le o dată și devin instantaneu o afacere de succes. Aici, chiar și într-un pachet convenabil de 2 bucăți.

Preț la momentul revizuirii: 180 Lei

Chiloți eleganți din dantelă cu talie ușor mai înaltă

Dacă sunteți în căutarea chiloților perfecți, care vor fi ideali pentru uzura de zi cu zi și pentru momentele romantice în doi, atunci nu uitați să vă îndreptați privirile spre această piesă unică. Minunații și foarte avantajoșii chiloți Valerie de la Gaia au o croială elegantă, cu o talie ușor mai înaltă. Partea din față este alcătuită din plasă fină și dantelă ușoară cu un mic motiv floral.

Preț la momentul revizuirii: 59 Lei

Chiloți cu șnur modern într-un pachet convenabil de 2 bucăți

Doamnelor, recunoașteți, cine nu și-ar dori să se facă fericită cu o piesă de lenjerie frumoasă și practică? Iată un model care vă va cuceri prin designul și confortul de purtare. Dovada că până și o tanga, în acest caz mai exact un tip de tanga pentru femei, poate mulțumi pe oricine. Îi va convinge chiar și pe cei care au rezistat până acum. Și aici, chiar și într-

Preț la momentul revizuirii: 60 Lei

Chiloți confortabili pentru femei cu inserții de dantelă

Setul de trei bucăți de chiloți monocromi este o achiziție excelentă. Mai ales unul care îți pune în valoare atuurile și acoperă subtil micile imperfecțiuni. Acești chiloți cu dantelă sunt o astfel de piesă practică de lenjerie intimă. Aceștia au o circumferință mai mare, datorită căreia acoperă burta și o maschează ușor. Spatele este masiv și nu este decupat în niciun fel, astfel încât există și o ușoară modelare pe fese. Cel mai interesant lucru, însă, sunt inserțiile laterale din dantelă din față, care distrag atenția de la imperfecțiuni și, dimpotrivă, subliniază feminitatea naturală.

Set de 4 chiloți maxi cu imprimeu din bumbac și dantelă

Știi când vezi ceva și știi că trebuie să-l ai. Și acesta este cazul acestor chiloți. În primul rând, sunt moderne, funcționale, practice. Sunt superbe. Vă vor face fericiți pe dumneavoastră și portofelul dumneavoastră. Acest pachet de chilot maxi chilot la preț de chilot pur și simplu nu poate lipsi din garderoba ta. Acest set de chilot maxi din bumbac și dantelă va încânta. Chiloții frumoși într-un pachet practic și convenabil de 4 bucăți vor fi apreciați de toată lumea în lenjeria lor intimă.

Preț la momentul revizuirii: 50 Lei

Chiloți delicioși cu efect de strângere din tul brodat

Chiloți eleganți din tul brodat și microfibră sunt absolut rafinați. Colecția Callao de Confidence Lingerie. Față și spate din microfibră. Inserție de tul brodată în față și pe laterale. Talie și picioare cu picot elastic. Între picioare căptușite cu bumbac.

Preț la momentul revizuirii: 92 Lei

Ieftin Confortabil pentru femei Chiloți Bellissima Midi slip 025

Bellissima Midi Slip este una dintre acele piese de lenjerie intimă multifuncțională pe care o poți folosi atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru activități sportive. Datorită designului lor suficient de flexibil și respirabil, nu împiedică mișcarea și vă permit să desfășurați toate activitățile care vă plac atât de mult. Cu toate acestea, sunt la fel de potriviți și sub rochii formale și mulate, deoarece strâng ușor partea inferioară a abdomenului și îmbunătățesc proporțiile corpului.

Preț la momentul revizuirii: 25 Lei

Chiloți moderni mai mari cu dantelă în negru și verde

Ei sunt moderni. Acestea vor oferi confort în cadrul uzurii normale. Aceștia vor oferi doar cele mai bune servicii fiecăruia. Acestea sunt potrivite pentru femeile de toate vârstele și siluetele. Ideal pentru doamnele cu dimensiuni mari. Chiloții cu croială mai înaltă sunt moderni și foarte confortabili. Aici modelul într-un design atemporal, cu dantelă frumoasă.

Preț la momentul revizuirii: 100 Lei

Chiloți negri de strângere Ysabel Mora 19610

Găsirea unor chiloți confortabili și perfect potriviți cu efect de strângere este o mare problemă pentru multe femei. Majoritatea chiloților de strângere sunt foarte buni pentru scopul lor, dar sunt prea constrângători și nu te poți mișca în ei. Acest lucru face imposibilă purtarea lor pentru perioade lungi de timp și încorporarea lor în garderoba de zi cu zi.

Preț la momentul revizuirii: 60 Lei

Chiloți negri pentru femei cu dantelă, cu o croială clasică și confortabilă

Ei formează baza unei ținute casual, precum și a garderobei tale de lenjerie intimă. Chiloții cu croială clasică, confecționați din material de înaltă calitate, sunt o piesă indispensabilă. Aici, într-un design pentru fete și femei de toate formele.

Preț la momentul revizuirii: 70 Lei

Chiloți modelatori cu talie mai înaltă și dantelă decorativă în față

Sunt chiloți eleganți cu dantelă frumoasă în față. Cu un efect de modelare a luminii. Chiloții cu o croială modernă și eficientă sunt confecționați din material de înaltă calitate și confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 46 Lei

Chiloți de dantelă în roșu cu talie înaltă

Chiloții pe care toată lumea îi iubește. Ar trebui să aveți cel puțin unul în garderobă. Acestea sunt la modă, atemporale și eficiente. Pentru unii, un model practic pentru sezonul iarna, pentru alții, o piesă funcțională care maschează eventualele defecte minore. Pe scurt, chiloții cu talie înaltă sunt extrem de confortabili și plăcuți.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Chiloți cu croială confortabilă cu talie înaltă – 3 bucăți într-un pachet

Slipii maxi Sloggi Basic își păstrează forma chiar și după multe spălări, datorită procentului ridicat de bumbac. Set de 3. Tăietură lungă. Talie și picioare elastice. Se poate spăla la mașină.

Preț la momentul revizuirii: 236 Lei

Chiloți cu talie înaltă cu efect de strângere și dantelă decorativă

Trebuie să intri într-o rochie de bal? Cum să te bucuri de timpul petrecut în societate într-o ținută frumoasă, fără a fi nevoit să tragi în stomac? Căutați lenjerie intimă constrictivă potrivită? Atunci acest model de chiloți de slăbire vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 137 Lei

Slip înalt confortabil, de culoare solidă, cu croială clasică

Slipii cu talie înaltă sunt confecționați din material de înaltă calitate și confortabil. Fibra de bambus în combinație cu bumbacul și elastanul conferă materialului rezultat proprietăți foarte plăcute.

Preț la momentul revizuirii: 67 Lei