Chiloți de slăbire

Chiloți de culoare superioară cu inserții de dantelă

Acești chiloți super maxi sunt foarte feminini datorită detaliilor din dantelă. Flexibil, care păstrează forma. Talie și picioare elastice pentru un confort adaptat. Între picioare căptușite cu bumbac. Set de 3. Se poate spăla la 40 °C.

Chiloți maxi moderni și confortabili din bumbac, în pachet de 3 bucăți

Set de 3 bucăți de chiloți maxi clasici din bumbac elastic. Talia și picioarele au o bandă elastică în talie, iar între picioare este căptușită cu bumbac. Cele colorate pot fi spălate la mașină la 60 °C, iar cele albe la 90 °C.

Preț la momentul revizuirii: 48 Lei

Chiloți cu creștere înaltă, cu model floral modern și modelare eficientă

Chiloți modelatori cu talie înaltă, cu un model floral modern, impresionează prin design și funcționalitate. Vă veți simți și veți arăta bine în acești chiloți eleganți. Datorită unei prelucrări speciale, acestea aderă la piele și modelează ușor zona burții. Sutienul este fabricat din bumbac moale.

Preț la momentul revizuirii: 46 Lei

Chiloți moderni cu talie înaltă, în pachet de 2 bucăți

Nimic nu se compară cu o piesă de lenjerie de calitate. Și ce zici de cele care sunt la modă, atemporale și nu numai că oferă confort, dar le vei aprecia pentru efectul lor. O piesă indispensabilă și apreciată sunt chiloții cu talie înaltă. O piesă grozavă care va mulțumi pe toată lumea, indiferent de vârstă, figură. Încercați-le o dată și devin instantaneu o afacere de succes. Aici, chiar și într-un pachet convenabil de 2 bucăți.

Preț la momentul revizuirii: 180 Lei

Chiloți delicioși cu efect de strângere din tul brodat

Chiloți eleganți din tul brodat și microfibră sunt absolut rafinați. Colecția Callao de Confidence Lingerie. Față și spate din microfibră. Inserție de tul brodată în față și pe laterale. Talie și picioare cu picot elastic. Între picioare căptușite cu bumbac.

Preț la momentul revizuirii: 92 Lei

Chiloți modelatori cu talie mai înaltă și dantelă decorativă în față

Sunt chiloți eleganți cu dantelă frumoasă în față. Cu un efect de modelare a luminii. Chiloții cu o croială modernă și eficientă sunt confecționați din material de înaltă calitate și confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 46 Lei

Chiloți cu talie înaltă cu efect de strângere și dantelă decorativă

Trebuie să intri într-o rochie de bal? Cum să te bucuri de timpul petrecut în societate într-o ținută frumoasă, fără a fi nevoit să tragi în stomac? Căutați lenjerie intimă constrictivă potrivită? Atunci acest model de chiloți de slăbire vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 137 Lei