Chiloți Lovely Girl

Chiloți tanga din bumbac cu pietre strălucitoare

Tanga din bumbac Lovelygirl combină cu gust caracterul practic și eleganța. Spre deosebire de alți chiloți, aceștia sunt adaptați pentru purtarea zilnică și se remarcă astfel prin țesătura lor plăcută, cu un procent ridicat de bumbac. Spatele este crăpat, astfel încât se potrivește perfect pe fese. Picioarele și marginile chiloților sunt suficient de largi și sunt împletite cu elastice de lenjerie intimă. Prin urmare, dacă alegeți dimensiunea potrivită, nu vor exista niciodată tăieturi și bășici neplăcute la nivelul pielii.

Preț la momentul revizuirii: 30 Lei

Lovely Girl sub acest nume simpatic ascunde lenjerie intimă de la un producător italian. Marca se asigură că lenjeria intimă nu este doar plăcută la vedere, ci mai ales confortabilă și discretă sub haine. Italia este centrul modei, fiecare produs este unic și sofisticat până la cel mai mic detaliu. Acesta este și cazul lenjeriei de corp, pe a cărei calitate vă puteți baza 100%. Sub această marcă veți găsi chiloți de toate culorile și tăieturile posibile, predominant chiloți din bumbac de tip tanga, chiloți brazilieni, clasici, chiloți cu talie înaltă și cu talie înaltă. Există ceva pentru fiecare femeie. De asemenea, sunt populare așa-numitele pantaloni scurți.

Producătorul italian de lenjerie intimă se asigură că produsele sunt cât se poate de confortabile. Bumbacul este materialul predominant, deoarece este extrem de respirabil și ușor de purtat. În cazul lenjeriei de corp, nu ar trebui să facem nicio concesie, deoarece purtăm lenjeria de corp direct pe piele și, prin urmare, suntem în contact direct. Lenjeria intimă nu trebuie să ciupească sau să apese. Este exact ceea ce vă va plăcea la chiloții LovelyGirl.