Chiloți fără cusături

Chiloți maxi moderni și confortabili din bumbac, în pachet de 3 bucăți

Set de 3 bucăți de chiloți maxi clasici din bumbac elastic. Talia și picioarele au o bandă elastică în talie, iar între picioare este căptușită cu bumbac. Cele colorate pot fi spălate la mașină la 60 °C, iar cele albe la 90 °C.

Preț la momentul revizuirii: 48 Lei

Chiloți cu șnur modern într-un pachet convenabil de 2 bucăți

Doamnelor, recunoașteți, cine nu și-ar dori să se facă fericită cu o piesă de lenjerie frumoasă și practică? Iată un model care vă va cuceri prin designul și confortul de purtare. Dovada că până și o tanga, în acest caz mai exact un tip de tanga pentru femei, poate mulțumi pe oricine. Îi va convinge chiar și pe cei care au rezistat până acum. Și aici, chiar și într-

Preț la momentul revizuirii: 60 Lei

Chiloți invizibili pentru femei din plasă translucidă

În cazul hainelor mulate și mulate, chiloții cu tivuri netede sunt o necesitate absolută! De aceea, nu trebuie să vă lipsească din garderoba dumneavoastră. De exemplu, acest set de chiloți fără cusături de la Audrey, pe care îl puteți alege în trei opțiuni de culoare, este o achiziție excelentă. Sunt confecționate din plasă transparentă cu margini fine, astfel încât nu se va vedea nimic pe sub hainele mulate.

Tanga modern fără cusături pentru femei în bej

Tanga modern fără cusături de culoare bej este realizat din material de înaltă calitate și confortabil. Acest lucru face ca chiloții să fie confortabili pentru a fi purtați toată ziua.

Chiloți eleganți pentru femei de Julimex

Călătoriți pe valul luxului și al confortului total! Chiloții eleganți Julimex sunt o garanție a confortului și a luxului care vă va absorbi. Designul lor plăcut vă va îmbogăți momentele romantice, vă va oferi sex-appeal și vă va oferi un sentiment de fericire la fiecare pas. Din față, sunt perfect netede, fără cusături și fără modele.

Preț la momentul revizuirii: 42 Lei

Tanga fără cusături pentru femei, de culoare bej, în pachet de 3 bucăți

Vă veți aprecia Under Armour Tanga mai ales în timpul sportului, dar și în timpul activităților de zi cu zi. Sunt confecționați dintr-un material foarte confortabil și se țin bine pe corp. Dacă doriți o calitate superioară a unui brand de renume mondial la un preț excelent, nu putem decât să vă recomandăm tanga. Acestea sunt ambalate în ambalajul original.

Preț la momentul revizuirii: 140 Lei

Chiloți fără cusături de culoare carne

Rochiile sau pantalonii strâmți necesită lenjerie intimă perfect fără cusături, care nu se va vedea sub haine. Așadar, dacă vă place să purtați rochii mulate și nu dețineți lenjerie intimă similară, asigurați-vă că vă faceți timp să alegeți una. Merită cu siguranță să aruncați o privire la acești chiloți netezi la un preț foarte bun, care vin în două culori. Cei negri se vor potrivi sub hainele închise la culoare, în timp ce chiloții fără cusături de culoare bej pot fi purtați sub haine de orice culoare.

Chiloți albi fără cusături cu croială braziliană

Vestirile mulate și strâmte necesită chiloți perfect netezi, care nu vor fi vizibili la prima vedere. Pentru asta există chiloții brazilieni fără cusături Isabel White. Te vor face să te simți frumoasă, încrezătoare și elegantă, indiferent ce porți. Sunt ideali pentru ținutele de zi cu zi, precum și pentru rochii de seară mai formale, unde alți chiloți ar perturba impresia de ansamblu.

Preț la momentul revizuirii: 22 Lei

Chiloți cu o croială clasică și confortabilă în maro

Necesitați să vă actualizați garderoba cu piese noi? Ai nevoie să adaugi la lenjeria ta intimă un model de chiloți cu croială clasică practic? Nu poți avea niciodată destui chiloți. Cu atât mai puțin când sunt aici în maro deschis și la un preț foarte accesibil. Chiloți măgulitori ca design și preț.

Preț la momentul revizuirii: 17 Lei

Chiloți din bumbac brazilian într-un pachet convenabil de 3 bucăți

Cercetați lenjerie intimă nouă? Îți plac chilipirurile? Doriți o piesă sexy care să fie confortabilă? Atunci pariază pe acești chiloți frumoși. Chiloți brazilieni într-un pachet de 3.

Preț la momentul revizuirii: 135 Lei

Chiloți de bikini din bumbac cu model

Slipii pentru femei cu croială mini bikini sunt confecționați din bumbac de înaltă calitate și cu model. Talie elastică și fundiță. Într-un pachet convenabil de 2 bucăți.

Preț la momentul revizuirii: 61 Lei

Chiloți clasici confortabili pentru femei Puma – 2 bucăți într-un pachet

Slipuri Puma într-un pachet convenabil de 2 bucăți. Chiloții cu o croială clasică oferă confort. Designul le face confortabile și plăcute. Potrivit pentru uzură casual.

Preț la momentul revizuirii: 77 Lei

Tanga pentru femei din microfibră fină, de culoare bej

Slipuri tanga pentru femei fără cusături 1444s Nini cream Gatta. Fabricat din microfibră fină. Tăietura este perfectă datorită tehnicii laser utilizate. Acestea vor fi complet invizibile sub haine.

Preț la momentul revizuirii: 27 Lei

Tanga de lux, fără cusături, din material confortabil

Îți plac tanga și ai vrea să îți extinzi garderoba cu o piesă nouă? Ai nevoie de chiloți sub o ținută mai transparentă sau mai strâmtă? Preferați materiale de calitate? Îți plac piesele confortabile, dar atractive? Atunci acest tanga este pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 38 Lei

Chiloți de damă cu o singură culoare, fără cusături, cu croială clasică

Slipii de damă fără cusături cu design monocolor, cu o croială clasică, sunt confortabili pe tot parcursul zilei. Sunt, de asemenea, potriviți sub o ținută mai strâmtă. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 24 Lei

Chiloți monocromi fără cusături cu croială clasică

Ele constituie baza garderobei și a ținutei tale. Se remarcă prin croiala confortabilă și materialul de calitate. Chiloții clasici sunt o necesitate. Doar alegeți dintr-o gamă de culori frumoase.

Preț la momentul revizuirii: 52 Lei

Chiloți fără cusături cu croială clasică și inserție de dantelă

Slipi clasici Celine I cu un design atractiv. Partea de jos este căptușită cu dantelă delicată cu ornamente bogate. Acestea sunt tăiate confortabil. Potrivit pentru uzură casual.

Preț la momentul revizuirii: 52 Lei

Un avantaj imens al chiloților fără cusături este că sunt practic invizibili chiar și sub cele mai strâmte haine. Astfel, îi puteți purta sub o rochie, fustă sau jambiere mulate, de exemplu, și, prin faptul că nu prezintă cusături care lipsesc din lenjeria intimă, obțineți efectul de lenjerie intimă invizibilă. Astăzi, chiloții fără cusături sunt disponibili într-o multitudine de combinații de culori și tăieturi. Există chiloți clasici fără cusur, chiloți hipster, chiloți fără picioare, chiloți brazilieni și chiar tanga. Fiecare fată și femeie poate alege cu siguranță dintr-o gamă de chiloți fără cusur.