Tanga pentru femei Tommy Hilfiger – 3 bucăți într-un pachet de chilipiruri

Tanga pentru femei Tommy Hilfiger – 3 bucăți într-un pachet de chilipiruri
Tanga pentru femei din material confortabil
Tanga pentru femei din material confortabil
Tanga modern în pachet de 3
Tanga modern în pachet de 3

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Comoditate
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 7.8/10

Face parte integrantă din ținută. Nu este vizibil, dar poate face multe. Dar și în acest caz, cheia constă în alegerea corectă. Cel puțin o pereche de chiloți tanga nu poate lipsi din garderoba unei femei. Și aici un model atât de frumos, care este un pariu pe încredere și confort, încât este oferit imediat într-un pachet convenabil de 3. Cu un singur clic obțineți trei piese interesante deodată. Te vei încânta pe tine și, în consecință, pe partenerul tău.

Slipii Tommy Hilfiger din 3 piese uimesc imediat prin designul lor. Setul de chilipiruri conține 3 piese sexy de brățări pentru femei moderne în negru, roșu și roz. Da, nu poți rezista. Fără îndoială. Acești tanga pentru femei de la renumita marcă sunt confecționați dintr-un material confortabil și transparent, ceea ce sporește atractivitatea. Chiloții au un burduf proiectat cu o căptușeală pentru un confort maxim. Cureaua elastică din talie este înfrumusețată cu inscripția Tommy Hilfiger. Chiloții au un model interesant pe materialul transparent. Acest tip de lenjerie intimă nu este doar sexy, ci și cea mai bună alegere sub haine strâmte, transparente, de asemenea, sub haine din țesături fine.

Material

  • 90% poliamidă, 10% elastan

Preț la momentul revizuirii: 177 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Tanga pentru femei Tommy Hilfiger – 3 bucăți într-un pachet de chilipiruri.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Chiloți moderni mai mari cu dantelă în negru și verde

Chiloți moderni mai mari cu dantelă în negru și verde

» Următorul Bonprix Miami Miami Set chiloți tanga cu dantelă florală

Bonprix Miami Miami Set chiloți tanga cu dantelă florală