Tanga elegant, cu o croială rafinată, cu dantelă și ornamente subtile

Tanga elegant, cu o croială rafinată, cu dantelă și ornamente subtile
Tanga roz și negru pentru femei
Tanga roz și negru pentru femei

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Comoditate
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.0/10

Îți plac piesele atractive, inclusiv lenjeria intimă? Doriți să vă extindeți garderoba cu o piesă sexy? Îți place să porți tanga? Ai nevoie de chiloți sub o ținută mai strâmtă? Doriți să vă mulțumiți pe dumneavoastră și pe partenerul dumneavoastră?

Tanga elegant 2002 de la colecția Soft Line este realizat dintr-un material foarte plăcut. Sunt confortabile de purtat. Acestea îți sporesc încrederea în tine. Ele vă vor face fericiți. Cu siguranță îți vei mulțumi partenerul în ele. Cu toate acestea, tanga este potrivit nu numai pentru a vă mulțumi persoana iubită, ci și pentru uzura de zi cu zi. O piesă indispensabilă sub o ținută mai strâmtă. Un tanga atrăgător care vă va spori sex-appeal-ul. Partea din față are o fundă decorativă cu un stras decorativ. Farmecul este pus în valoare de dantela delicată. Partea din spate este realizată din material neted. Părțile laterale sunt concepute cu o dungă subțire. Tanga pentru femei, într-o combinație contrastantă de roz și negru, se potrivește perfect. Își păstrează forma și rezistența culorii. Ele nu își pierd calitatea nici după un timp. Dacă doriți să obțineți un tanga elegant și seducător, acest model este alegerea evidentă.

.

Material

Preț la momentul revizuirii: 55 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Tanga elegant, cu o croială rafinată, cu dantelă și ornamente subtile.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Chiloți albaștri decorativi pentru mărimi mari cu inserții translucide

Chiloți albaștri decorativi pentru mărimi mari cu inserții translucide

» Următorul Chiloți tanga atractivi și bogat decorați Gab-45

Chiloți tanga atractivi și bogat decorați Gab-45