Chiloți roz pentru femei într-o combinație impresionantă de materiale

Chiloți roz pentru femei într-o combinație impresionantă de materiale
Chiloți roz cu dantelă
Chiloți roz cu dantelă

Evaluarea vizitatorilor

VN:F [1.9.22_1171]
Comoditate
Aspect
Material
Sexy
Preț
Evaluare: 8.4/10

Îți plac piesele de lenjerie confortabilă și atractivă? Îți plac tanga sau porți doar chiloți clasici? Ce ziceți de un mix de ambele? La fel și dacă aveți nevoie de chiloți care să nu fie vizibili sub haine. Fii vrăjit de costumele de baie braziliene. Ar trebui să aveți cel puțin unul în garderobă. Și aici, într-o culoare izbitoare, cu dantelă senzuală. Vă va încânta și pe dumneavoastră și portofelul.

Slipii Julimex într-o nuanță de roz moale vă vor încânta. Atât în ceea ce privește designul, culoarea și prețul. Frumoasa braziliancă este realizată din material de înaltă calitate, plăcut. Acestea au margini ultra-subțiri în tehnologia Invisible-Line și, prin urmare, nu sunt vizibile sub haine. Astfel, sunt potriviți pentru o ținută casual, dar îi veți aprecia și sub ținute mai transparente sau mai strâmte. Chiloții brazilieni au un spate delicat din dantelă, care sporește senzualitatea modelului. Chiloți care dau o senzație de lejeritate, confort, chiar și după o zi întreagă de purtare. Accentuează frumos fesele tale sexy. Aceștia au o bandă elastică în talie. Sutienele pentru femei cu linia șoldurilor redusă, de culoare roz, sunt ambalate într-o cutie de cadou cu o fundă decorativă. Ele sunt, de asemenea, potrivite ca un cadou frumos și moale care vă va face un succes.

Material

  • 89% poliamidă, 10% elastan, 1% bumbac

Preț la momentul revizuirii: 38 Lei

Link către vânzător de unde puteți cumpăra produsul Chiloți roz pentru femei într-o combinație impresionantă de materiale.

Dacă nu indică o pagină cu acest produs. Apoi este deja vândut și se referă la produse similare ale vânzătorului.

« Anterior Chiloți albi pentru femei cu dantelă delicată pe spate

Chiloți albi pentru femei cu dantelă delicată pe spate

» Următorul Tanga de damă din dantelă neagră cu o croială rafinată

Tanga de damă din dantelă neagră cu o croială rafinată