Chiloți brazilieni

Chiloți albi de damă pentru femei tăietură braziliană Kostar Grace

Nu încetați să vă doriți mai mult de la lenjeria voastră! Nu mai este suficient ca chiloții să fie confortabili și plăcuți de purtat. Este vorba, de asemenea, despre aspectul și stilul lor, ceea ce vă poate îmbunătăți încrederea în sine. Deci, concentrează-te pe chiloți care sunt ceva diferit, original și personal! O alegere excelentă este, de exemplu, acești chiloți Grace, cu o croială braziliană unică, care accentuează frumos părțile feminine.

Preț la momentul revizuirii: 74 Lei

Frumoși chiloți de maternitate tăiat brazilian

Chiloți brazilieni Beige Mamin Dom 552.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Chiloți eleganți pentru femei de Julimex

Călătoriți pe valul luxului și al confortului total! Chiloții eleganți Julimex sunt o garanție a confortului și a luxului care vă va absorbi. Designul lor plăcut vă va îmbogăți momentele romantice, vă va oferi sex-appeal și vă va oferi un sentiment de fericire la fiecare pas. Din față, sunt perfect netede, fără cusături și fără modele.

Preț la momentul revizuirii: 42 Lei

Bonprix Miami Miami Set chiloți tanga cu dantelă florală

Vă urmăriți ultimele tendințe în modă? Atunci trebuie să știți că se poartă chiloți cu croială înaltă, atât costume de baie, cât și lenjerie intimă. Și exact după această tendință este conceput Miami tanga, pe care îl puteți obține acum într-un pachet de patru. Picioarele lor înguste și cu croială înaltă sunt purtate înclinate peste șolduri, prelungind vizual partea inferioară a picioarelor. Este greu de crezut ce poate face un astfel de detaliu aparent banal asupra siluetei!

Chiloți albi fără cusături cu croială braziliană

Vestirile mulate și strâmte necesită chiloți perfect netezi, care nu vor fi vizibili la prima vedere. Pentru asta există chiloții brazilieni fără cusături Isabel White. Te vor face să te simți frumoasă, încrezătoare și elegantă, indiferent ce porți. Sunt ideali pentru ținutele de zi cu zi, precum și pentru rochii de seară mai formale, unde alți chiloți ar perturba impresia de ansamblu.

Preț la momentul revizuirii: 22 Lei

Chiloți brazilieni pentru femei negre cu un design atractiv

Îți plac chiloții brazilieni? Sau, dimpotrivă, nu ai încă brazilianul tău în garderobă? Atunci vă va atrage acest model, potrivit pentru doamnele cu toate tipurile de corp. Chiloți pentru femei Gorsenia 632 cu design brazilian negru sunt confecționați din microfibră de înaltă calitate, plăcută și netedă. Sunt atât de confortabile. Aceștia oferă confort pe toată durata zilei de purtare.

Preț la momentul revizuirii: 112 Lei

Chiloți brazilieni moderni și confortabili pentru femei din dantelă pentru femei

Clipii cu cămașă braziliană în alb. Acestea sunt decupate la spate și, prin urmare, modelează frumos silueta. Confortabil de purtat. Chiloții brazilieni sunt confecționați din dantelă florală delicată, care este transparentă. Ele sunt decorate în față și în spate cu fundițe și panglici.

Preț la momentul revizuirii: 50 Lei

Chiloți din bumbac brazilian într-un pachet convenabil de 3 bucăți

Cercetați lenjerie intimă nouă? Îți plac chilipirurile? Doriți o piesă sexy care să fie confortabilă? Atunci pariază pe acești chiloți frumoși. Chiloți brazilieni într-un pachet de 3.

Preț la momentul revizuirii: 135 Lei

Chiloți sexy Babell – pantaloni scurți din dantelă fantezie

Slipuri făcute pentru uzura de zi cu zi și pentru momentele erotice petrecute în doi – exact pentru astfel de scopuri iată boxerii de dantelă pentru femei Babell. De asemenea, vă vor fi de mare folos în situațiile în care vă decideți să purtați blugi strâmți, dar toată lenjeria intimă fără cusături se află în mașina de spălat

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Chiloți roz pentru femei într-o combinație impresionantă de materiale

Îți plac piesele de lenjerie confortabilă și atractivă? Îți plac tanga sau porți doar chiloți clasici? Ce ziceți de un mix de ambele? La fel și dacă aveți nevoie de chiloți care să nu fie vizibili sub haine. Fii vrăjit de costumele de baie braziliene. Ar trebui să aveți cel puțin unul în garderobă. Și aici, într-o culoare izbitoare, cu dantelă senzuală.

Preț la momentul revizuirii: 38 Lei

Chiloți de damă cu o singură culoare, fără cusături, cu croială clasică

Slipii de damă fără cusături cu design monocolor, cu o croială clasică, sunt confortabili pe tot parcursul zilei. Sunt, de asemenea, potriviți sub o ținută mai strâmtă. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 24 Lei

Chiloții cu croială braziliană combină perfect confortul chiloților clasici cu seducția seducătoare a unui tanga. Decupajul sofisticat de pe fund îl modelează frumos și dezvăluie doar atât cât este necesar. Dacă doriți să impresionați cu lenjeria intimă la prima vedere și doriți să păstrați confortul purtării acesteia, brazilianul vă va satisface așteptările. Chiloții brazilieni sunt o tendință activă în modă, care câștigă din ce în ce mai mulți fani de sex feminin.