Chiloti tip boxeri

Chiloți boxeri cu picioare din dantelă

Nimic nu este mai jenant decât să dezvălui chiloții sub haine! Marginile tăiate ale chiloților în coapse, fese și șolduri nu numai că nu sunt confortabile, dar nu sunt nici frumoase. Acestea pot strica o întreagă ținută într-o clipă și pot face ziua mizerabilă. Din fericire, puteți evita acest lucru cu acești boxeri.

Chiloți franțuzești din microfibră cu picioare din dantelă

Sunt chiloți Serena din microfibră netedă cu dantelă. O piesă elegantă de lenjerie intimă pentru purtarea zilnică. Chiloți franțuzești într-o combinație de materiale în față și în spate. Cusătură verticală în față și în spate. Guset din bumbac întărit.

Preț la momentul revizuirii: 68 Lei

Chiloți de damă în culori solide și cu model de plasă

Doamne, nimic nu se compară cu a te face fericit. Și puteți conta pe acești chiloți frumoși pentru a face exact acest lucru. Te vor fermeca și vei fi unic în ele. Chiloți care impresionează de la prima vedere prin designul în sine. Sensual și elegant. Modern și atemporal. Sexy și confortabil. Pur și simplu nu pot lipsi din trusa dvs. de lenjerie. Chiloții Elmira Gaia, cu un design unic, sunt o piesă minunată care vă va reîmprospăta garderoba.

Preț la momentul revizuirii: 48 Lei

Boxeri de lux pentru femei, din dantelă, de culoare neagră

Boxerii din dantelă neagră Marta vă vor încânta cu designul lor unic. Acestea sunt interesante din punct de vedere al designului. Te vor cuceri cu croiala lor confortabilă. Ele sunt confortabile pe corp.

Preț la momentul revizuirii: 71 Lei

Chiloți sexy Babell – pantaloni scurți din dantelă fantezie

Slipuri făcute pentru uzura de zi cu zi și pentru momentele erotice petrecute în doi – exact pentru astfel de scopuri iată boxerii de dantelă pentru femei Babell. De asemenea, vă vor fi de mare folos în situațiile în care vă decideți să purtați blugi strâmți, dar toată lenjeria intimă fără cusături se află în mașina de spălat

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Chiloții cu picioare, adesea numiți boxeri, sunt preferați mai ales de femeile sportive. Dar nu numai de către ei. Datorită confortului și aspectului său unic, acest stil de lenjerie intimă pentru femei la modă este din ce în ce mai apreciat de un număr tot mai mare de fete, mai ales tinere. Chiloții cu un picior, pe lângă confortul purtării lor, farmecă și pentru că puteți uita complet de crestăturile incomode și enervante și, de asemenea, scăpați de tivurile și cusăturile neplăcute de sub hainele strâmte. Pentru că se potrivesc și femeilor și fetelor cu câteva kilograme în plus, chiloții boxeri câștigă tot mai mulți fani.